fbpx Skip to main content
ACTIE

Overstapservice

Ontevreden over je groepslessen en overweeg je de overstap naar The Workout Experience? Profiteer van onze GRATIS overstapservice voor een moeiteloze en voordelige overgang, zonder dat je dubbele abonnementskosten hoeft te betalen. Gedurende de overstapperiode kun je al gratis genieten van alle faciliteiten bij The Workout Experience!

Het meest dynamische aanbod in groepslessen

Je hebt de wens om te fitnessen, maar je huidige sportschool voldoet niet volledig aan je verwachtingen, en bijkomende kosten wil je vermijden. Daarom bieden wij je de gelegenheid om tijdens de overstapperiode kosteloos bij ons te fitnessen. Op deze manier kun je moeiteloos en zonder extra kosten overstappen.

The Workout Experience biedt het meest dynamische aanbod aan groepslessen ooit; van spinning, Zumba, full-body workouts en BBB tot taekwondo, kickboksen en nog veel meer.

En wil je liever gebruik maken van fitnessapparatuur? Schrijf je dan in bij Gym Inn of kies voor een combinatieabonnement. Fitness bij Gym Inn Dronten garandeert dat je het maximale uit je workout haalt. Met meer dan 4000 m2 aan sportplezier beschikken we over de nieuwste cardioapparatuur, een uitgebreid assortiment aan krachtapparatuur, gedreven (personal) trainers, doucheruimtes, sauna-faciliteiten en een gezellige loungebar.

Waarom wachten tot morgen? Start vandaag nog!

Inschrijven

© 2024 The Workout Experience by Gym Inn.

The Workout Experience by Gym Inn De Noord 63, 8251 GM Dronten