fbpx Skip to main content

Veelgestelde vragen

Wat zijn groepslessen en waarom meedoen?

Groepslessen zijn toffe workouts waar je samen met anderen aan deelneemt. Ze bieden sociale interactie, motivatie, professionele begeleiding, variatie en uitdaging, en structuur en planning. Als je één van deze dingen nodig hebt, zijn groepslessen perfect voor jou!

Welke soorten groepslessen hebben jullie?

Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan groepslessen in onze 3 zalen. We hebben CycleXzone, waar je kunt fietsen op verschillende intensiteitsniveaus. Daarnaast hebben we FightXclub met diverse vechtsportlessen. En er is ook GroupXperience, waar je kunt deelnemen aan booty training, body pump, yoga/pilates, zumba en nog veel meer.

Moet ik van tevoren reserveren om mee te doen aan een groepsles?

Ja, reserveren is absoluut verplicht om teleurstelling te voorkomen als de les vol zit.

Hoelang duren de groepslessen meestal?

Normaal gesproken duren de groepslessen ongeveer een uur. In speciale gevallen, zoals kinderlessen of HIIT-trainingen, kan de duur iets korter (of juist langer) zijn.

Zijn groepslessen geschikt voor alle fitnessniveaus?

Ja, onze trainers geven les op verschillende niveaus.

Hoeveel mensen doen meestal mee aan een groepsles?

Er is plaats voor maximaal 40 mensen per training.

Kan ik als lid deelnemen aan alle groepslessen of moet ik extra betalen?

Als loyale abonnee van Gym Inn Dronten kun je vóór de lancering kosteloos gebruikmaken van TWE. Nieuwe leden zullen apart worden behandeld en er zullen extra kosten aan verbonden zijn.

Moet ik specifieke kleding of schoenen dragen tijdens de groepslessen?

In de Dojo is schoeisel altijd verboden. Je moet daar op blote voeten of met sokken lopen. Buitenschoenen zijn ook niet toegestaan. Het is verplicht om speciale sportschoenen en sportkleding te dragen.

Wat als ik niet bekend ben met bepaalde oefeningen?

Onze gecertificeerde trainers kunnen gedifferentieerde oefeningen bedenken voor elk lid en je helpen de oefeningen onder de knie te krijgen.

Kan ik meedoen aan groepslessen als ik een blessure of beperking heb?

Ja, tenzij dit wordt afgeraden door je huisarts of fysiotherapeut. Houd er echter rekening mee dat deelname aan een les of training op eigen risico is als je een blessure hebt.

Kan ik groepslessen volgen zonder een abonnement?

Nee, deelname is alleen mogelijk als je lid bent bij ons. Maar je kunt wel een dag proberen met onze ‘Day Xperience Pass’.

The Workout Experience by Gym Inn De Noord 63, 8251 GM Dronten